سفارش تبلیغ
صبا ویژن
" سلام بر شما ... از این که از علمدار بصیر بازدید نمودید ، بسیار خرسندیم . از طریق نظرات می توانید پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در میان بگذارید "

 

آخرین مطالب
پیوند دوستان

 

به گزارش علمدار بصیر: کیهان در ویژه های خود نوشت:

روی آتش فتنه آب می‌ریختند یا بنزین؟!

خانواده یکی از شهدای فتنه و آشوب سال 88 می‌گویند محمدعلی نجفی به همراه مسجد جامعی و ابتکار به منزل آنها رفته بودند تا تقصیرها را گردن رهبری بیندازند.به گزارش جهان‌نیوز، بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی در مجلس شورای اسلامی با حاشیه‌هایی همراه بود. مهم‌ترین این اتفاقات در بررسی صلاحیت محمدعلی نجفی برای وزارت آموزش و پرورش رخ داد و دکتر زاکانی اعلام کرد که وزیر پیشنهادی در کمیسیون اعلام کرده که به فتنه اعتقادی ندارد. اما این تنها یک بعد ماجراست. فعالیت‌های آقای نجفی در زمان فتنه بیش از این‌ها بوده است. برخی از خانواده‌های کشته‌شدگان فتنه 88 گفته بودند که آقای نجفی در آن زمان با هدف تطهیر فتنه‌گران و انداختن تقصیر به گردن رهبری این دیدارها را انجام می‌داده است.

پدر شهید محمدحسین فیض در این باره گفته است: خانم ابتکار و آقای مسجد جامعی و نجفی آمده بودند. من تعجب کردم،‌ آمده بودند تقصیر را بیندازند گردن رهبری! به کنایه می‌گفتند که ما تعجب می‌کنیم چرا «آقا» با این‌ها برخورد نمی‌کند! هم ایشان را مقصر می‌دانستند و هم دولت را. در اصل آمده بودند که این را بگویند. بعد می‌گفتند که این حوادث تقصیر ما نیست و ربطی به میرحسین موسوی هم ندارد!
یادآور می‌شود نجفی- نامزد تصدی وزارت آموزش و‌ پرورش- در مجلس مدعی شد به ویژه پس از خطبه‌های نمازجمعه رهبر معظم انقلاب در 29 خرداد آن سال با جریان فتنه و آشوب همراهی نکرده و برای آرام گرفتن خانواده‌های قربانیان و ریختن آب روی آتش به دیدار آنها رفته است! و این در حالی است که وی اواخر مرداد همان سال نامه‌ای را به همراه برخی نمایندگان افراطی مجلس ششم و گروهی از تندروهای دولت اصلاحات و سازندگی در حمایت از فتنه امضا کرده است.

در این نامه که نام نجفی و میلی منفرد ( 2 وزیر پیشنهادی) در کنار اسامی محسن آرمین، فائزه هاشمی، رجب مزروعی، جلایی‌پور، مرتضی حاجی، محمد سلامتی، شکوری‌راد، رضا خاتمی، احمد شیرزاد، مسجد جامعی، ناصر قوامی، کلانتری، مرتضی مبلغ، مصطفی معین، محمد رضا بهزادیان، ترکان، انصاری‌راد، خانیکی و... دیده می‌شود، از موسوی و کروبی و خاتمی حمایت و از نظام خواسته شده بر خواسته‌های [غیرقانونی آنان] توجه شود. این نامه ادعا و القا می‌کرد انتخابات مهندسی شده و مردم نتیجه آن را باور ندارند و باید به نگرانی‌های جدی و عمیق موسوی و کروبی و خاتمی ترتیب اثر داده شود. این در حالی بود که سران فتنه به هیچ نحو حاضر نبودند به مسیر قانون برگردند و دست از همراهی با گروهک‌های ضد انقلاب بردارند.نجفی از اعضای مرکزیت حزب کارگزاران سازندگی است که سخنگوی آن چند سال پیش تصریح کرد این حزب یک حزب لیبرال است و اعتقاد دارد اسلام فاقد نظام حقوقی و سیاسی است!

ترکان: دوستان ما روحانی را هاشمی دوم می‌دانند

وزیر دولت سازندگی می‌گوید اینکه برخی دوستان روحانی را هاشمی دوم می‌نامند دور از واقعیت نیست.اکبر ترکان که هم اکنون از مشاوران رئیس جمهور است در مصاحبه با شبکه العالم و درباره این ادعا که ترکیب کلی دولت جدید، از همکاران هاشمی رفسنجانی یا وابسته به جریان اصلاحات هستند، گفت: این موضوع زیاد از واقعیت دور نیست، چون آقای هاشمی خیلی به آقای روحانی نزدیک است. برخی از دوستان ما آقای روحانی را آقای هاشمی دوم می‌نامند. پس آنهایی که می‌گویند انتخاب آقای روحانی به انتخاب آقای هاشمی نزدیک است، زیاد اشتباه نمی‌کنند. چون بخش زیادی از افکار آقای هاشمی و آقای روحانی به هم نزدیک است. ولی این به معنای آن نیست که موضوع مذکور کلا منطبق با واقعیت باشد.

ترکان درباره علت مشخص نشدن دبیر شورای امنیت ملی و رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: به نظر من کاندیداهای این سمت‌ها در ذهن آقای روحانی معین و مشخص هستند، ولی چون کاندیداهای این سمت‌ها به مجلس شورای اسلامی معرفی نمی‌شوند، به مجلس معرفی نشدند.وی افزود: نام دکتر علی‌اکبر صالحی برای تصدی سازمان انرژی اتمی مطرح شده است زیرا ایشان در دوران ریاست سازمان انرژی اتمی به شایستگی فعالیت کردند و مورد علاقه رئیس جمهور هم هستند.

در مورد گزینه دبیری شورای امنیت ملی هم آقای فروزنده یکی از اسامی پیشنهادی است ولی من هنوز نمی‌دانم که آقای روحانی چه تصمیمی خواهند گرفت و آقای فروزنده نیز باید در خصوص تصدی دبیری شورای عالی امنیت ملی اظهارنظر کند.
ترکان تصریح کرد: درباره این که آقای دکتر علی‌اکبر ولایتی برای تصدی دبیری شورای عالی امنیت ملی پیشنهاد شده است، چیزی نشنیده‌ام.

وی درباره انتخاب سیدمحمود علوی برای وزارت اطلاعات، در حالی که وی برای نمایندگی مجلس نهم رد صلاحیت شده، گفت: در مورد آقای علوی، اظهارنظری مطرح شده، ولی از منظر دیگر، ایشان تایید صلاحیت شده و عضو مجلس خبرگان است، عضویت در مجلس خبرگان خیلی مهمتر از عضویت در مناصب دیگر است، بنابراین وقتی کسی در آن سطح صلاحیت دارد، چنین گفته‌ای صحیح نیست.این در حالی است که علوی رئیس سازمان عقیدتی- سیاسی وزارت دفاع بوده و در زمینه تخصصی وزارت اطلاعات سابقه لازم را ندارد.

بولتن دانشمندان آمریکایی:ایران به عمو سام آری نمی‌گوید!

رویکرد تشدید فشار بر ایران نتیجه عکس برای آمریکا در پی خواهد داشت.نشریه «بولتن دانشمندان آمریکایی» با انتشار این تحلیل به قلم ماتیو داس و لارنس جی‌کورب (دو عضو اندیشکده مرکز پیشرفت آمریکا) نوشت: برخی سیاستگذاران آمریکایی استدلال می‌کنند که بهترین و تنها راه رسیدن به توافق بر سر برنامه هسته‌ای ایران، اعمال فشار و تهدید این کشور است و منطق اصلی آخرین دور تحریم‌هایی نیز که مجلس نمایندگان آمریکا در 31 ژوئیه (نهم مردادماه سال جاری) علیه ایران تصویب کرد، همین بوده است: «آنقدر فشارها را ادامه دهید تا سرانجام ایران فروپاشیده به لحاظ اقتصادی، «عمو» (سام) را صدا بزند.»

این تحلیل خاطرنشان می‌کند: شاهد چندانی در زمینه موثر بودن این رویکرد وجود ندارد. در واقع این رویکرد نتیجه عکس خواهد داد؛ درست مانند سخنان جرج‌ بوش درباره «محور شرارت» که تحسین جنگ‌طلبان آمریکایی را برانگیخت اما هرگونه امکان آشتی را که بسیاری از اصلاح‌طلبان ایرانی حامی آن بودند، به کلی نابود کرد. تا به حال، تهران اقداماتی از این دست را که در واشنگتن طراحی شده، نشانه‌ای از یک تهاجم غیرمنطقی تلقی کرده است.

بولتن دانشمندان آمریکایی معتقد است: غرب نباید درباره رئیس‌جمهور جدید ایران دچار توهم شود و خیال کند او به سادگی تسلیم خواسته‌های غرب خواهد شد.

ادامه خصومت با ایران مقامات آمریکایی هیچ نیاموخته‌اند

یک وزیر رژیم صهیونیستی گفت غرب نباید از فشار بر ایران بکاهد.یووال اشتاینیتز در مصاحبه با لوموند گفته است غرب نباید تحریم‌ها را به اسم حسن‌نیت کم کند. این مهم است که پیام ارسالی به ایران روشن باشد. تحریم‌ها آثار حقیقی بر ایران دارد و باید تشدید شود. خواسته‌های غرب روشن است؛ توقف غنی‌سازی، انتقال کل ذخیره اورانیوم غنی‌شده به خارج از ایران و توقف ساخت رآکتور اراک(!)
او با حمله به حسن روحانی گفته است: انتقاد روحانی از احمدی‌نژاد در تبلیغات انتخاباتی این بود که چرا صریح و تهاجمی سخن می‌گوید حال آن که می‌تواند خود را جای بره جا بزند. در سال 2003 او فعالیت‌های پیش غنی‌سازی را متوقف کرد چرا که گمان می‌کرد آمریکایی‌ها پس از تسخیر عراق، قادر به بمباران ایران هستند. اما در طول این مدت، به روند ساخت زیرساخت‌ها سرعت بخشید تا در زمان مقتضی، فعالیت‌ها را بهتر از قبل از سر گیرد. کاری که ایران در سال 2005 انجام داد. روحانی بسیار به این امر مفتخر است و این افتخار را پنهان نمی‌کند.

در همین حال پایگاه صهیونیستی دبکا فایل در تحلیلی خاطرنشان کرد: کنگره آمریکا پناهگاه نتانیاهو برای تشدید فشار به ایران و ممانعت از رفع تنش‌های موجود است.دبکا فایل می‌نویسد: روحانی یک بار در سال 2003 موفق به توقف برنامه هسته‌ای ایران شد. آن زمان تهدید نظامی آمریکا مطرح بود اما بعد از یک سال که ارتش آمریکا در عراق زمینگیر شد، ایران برنامه هسته‌ای خود را احیا کرد.

این سایت صهیونیستی می‌افزاید: نتانیاهو با توجه به این تاریخچه، به گروه 36 نفره از اعضای کنگره که در بیت‌المقدس به سر می‌بردند توصیه کرد که مطالبات روحانی را برای کاهش فشار و تحریم‌ها جدی نگیرند زیرا هیچ اقدام دیگری مفید نیست.این پایگاه خبری افزود: در همین حال نخست‌وزیر اسرائیل نیز به مانند مهمانان آمریکایی‌اش به خوبی می‌داند که فشار در شکل تحریم هرگز حرکت هسته‌ای ایران را کند نکرده است بلکه باعث تسریع آن نیز شده است.

از سوی دیگر روزنامه دیلی استار چاپ لبنان در تحلیلی خاطرنشان کرد: «سخنان اخیر حسن روحانی رئیس‌جمهور جدید ایران، معطوف به اعتمادسازی، احترام متقابل، منافع مشترک و مواضع برابر بود اما پاسخ آمریکا به این سخنان چه بوده است؟ دور جدیدی از تحریم‌ها و درخواست سناتورهای کنگره برای تشدید تدابیر تنبیهی علیه این کشور که نشان می‌دهد بالاترین مقامات منتخب آمریکا در یک دهه گذشته هیچ نیاموخته‌اند.

این روزنامه افزود: از این گذشته کاخ سفید در بیانیه تبریک خود به نکته‌ای اشاره کرد که می‌تواند برای بیشتر ایرانی‌ها توهین‌آمیز باشد. این نکته شامل تلاش برای رفع هر چه سریع‌تر نگرانی جامعه بین‌المللی بر سر برنامه هسته‌ای ایران و عمل به تعهدات بین‌المللی‌اش بود. مشکل این رویکرد که سالهاست شکست خورده این است که بر اساس برآوردهای متکبرانه یا پیش‌بینی‌های جنگ‌طلبانه به دست آمده که هیچ دولتی در جهان آن را نمی‌پذیرد.»

دیلی استار در ادامه به بیانیه کاخ سفید پرداخت و نوشت: کاخ سفید در بیانیه‌اش ایران را متهم می‌کند که به صورت جدی وارد تعامل نشده در حالی که ایران بارها به شکل اساسی خواستار تعامل بوده، از جمله تعلیق غنی‌سازی برای حدود دو سال و اجازه به ناظران آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای ورود به تاسیسات غنی‌سازی‌اش اما اکنون حاضر نیست بیشتر پا پیش بگذارد زیرا پاسخ آمریکا را به این امر تنها با تحریم، تهدید و جنگ‌های سایبری دیده است. آمریکا و دیگر کشورهای غربی هیچ فرصتی را برای تهدید نظامی ایران از دست نمی‌دهند اما در این زمینه از ایران می‌خواهند پیش‌قدم شود.

حمایت ایران از حزب‌الله با تغییر دولت‌ها تغییر نمی‌کند

«کسانی که خیال می‌کنند روابط عمیق ایران و حزب‌الله با تعیین دولت‌ها در ایران تغییر می‌کند، ساده‌لوح یا خیالپردازند.»
وب‌سایت آمریکایی المانیتور ضمن انتشار این تحلیل خاطرنشان کرد: در ایران رئیس دولت یا اعضای کابینه هر که باشند، حزب‌الله همان حزب‌‌الله برای جمهوری اسلامی خواهد بود.المانیتور در ادامه از قول یک مقام ناشناس ایرانی می‌نویسد: «حزب‌‌الله کارت‌بازی نیست و رکن ارزشمند جبهه مقاومت قلمداد می‌شود. میانه‌روی رئیس‌جمهور در ایران نیز به معنای دست کشیدن ایران از پایگاه‌هایش در منطقه نیست.»
وب‌سایت آمریکایی می‌افزاید: «حزب‌الله خط مقدم جبهه مقاومت علیه اسرائیل و گروه‌های تکفیری (رادیکال) قلمداد می‌شود و این بدان معنا است که باید حمایت بیشتری از آن شود. اسرائیل، دشمن اصلی ایران در منطقه است و حزب‌الله در سال 2006، تل‌آویو را شکست داد و در صورت بروز جنگی دوباره قادر به شکست این رژیم است.»

المانیتور افزود: در رابطه با اسرائیل و روابط ایران با گروه‌های مقاومت، روحانی خود فردی تندرو(!) قلمداد می‌شود. او در پاسخ به پیام «سیدحسن نصرالله» دبیرکل حزب‌الله به مناسبت پیروزی‌اش در انتخابات ریاست‌جمهوری ایران گفت: «بی‌تردید تلاش‌های خستگی‌ناپذیر شما و سربازان حزب‌الله در صحنه مقاومت وعده پیروزی قطعی فلسطینی‌ها و لبنانی‌ها را که همواره تحت حمایت جمهوری اسلامی بوده، در مقابل رژیم صهیونیستی قرار می‌دهد.»

در ادامه این تحلیل آمده است: روابط با حزب‌الله در سطح رهبری جمهوری اسلامی است. رهبر جمهوری اسلامی رهبر حزب‌الله نیز هست و آنها رهبری عالی ایران را رهبر جهان اسلام قلمداد می‌کنند. به همین دلیل روابط حزب‌الله با ایران بیش از رابطه با یک کشور، عقیدتی است و این همان مسئله‌ای است که بسیاری واقعا آن را درک نمی‌کنند.نویسنده افزود: حزب‌الله، ولایت فقیه را باور دارد و بسیاری در عراق، لبنان، پاکستان و دیگر مناطق این دکترین را قبول دارند و به همین دلیل است که رهبری حزب‌الله به طور مستقیم با رهبر عالی ایران و کسانی که ایشان انتصاب می‌کند، همکاری می‌نماید.





تاریخ ارسال مطلب : چهارشنبه 92/5/23 | نویسنده : alamdarbasir


 

تمامی حقوق این وبلاگ و مطالب آن متعلق به علمدار بصیر می باشد و انتشار مطالب با ذکر منبع مانعی ندارد.
طراحی و اجرا : مرکز فرهنگی صالحون